rocket features, icon
Vanaf 250,- per maand

De meest complete e-mail marketingsoftware voor een transparante prijs

Of het nu gaat om 100 of 100 miljoen e-mails per jaar: wij bieden altijd transparante prijzen en uitstekende voorwaarden. Er zijn geen verborgen of ‘gekke’ kosten bij gebruik van onze e-mailmarketing software, zoals het betalen voor API calls of integraties.

Feit is ook dat je de e-mailmarketing kosten altijd ruimschoots terugverdient op het moment dat je e-mailmarketing consistent gaat inzetten met de juiste strategie. Wij helpen je daarbij.

 

Kosten e-mailmarketing bij Maileon

Bij ons betaal je, naast een eenmalig set-up bedrag, een vast maandbedrag voor de licentie en een maandelijks bedrag voor het exacte aantal verzonden e-mails (vanaf 250). Wil je liever een e-mail bundel kopen (credits), dan kan dat natuurlijk ook. Je tegoed blijft dan 12 maanden geldig. 

Neem contact op voor een prijs op maat >

Wat zit er eigenlijk in de maandlicentie?

  • Je kunt onbeperkt gebruikers toegang geven zonder extra kosten.
  • Alle functies van Maileon staan volledig tot je beschikking.
  • We bieden 24/7 support.
  • Alle updates zijn inbegrepen.
  • Toegang tot ons netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in het helpen en servicen van Maileon gebruikers.

Vanaf 250 per maand kun je met Maileon aan de slag. Uiteraard helpen wij je ook om jouw rendement uit e-mailmarketing te maximaliseren. Wij helpen je om de e-mailmarketing kosten ruimschoots terug te verdienen voor gezamenlijk succes.

Vandaag nog starten? Probeer 30 dagen gratis.

Als experts op het gebied van e-mailmarketing automation snappen we dat als je ervoor kiest om met ons samen te gaan werken, je ook gelijk wilt starten! Dit juichen we van harte toe en op basis van onze 3.000+ klanten hebben we hier een duidelijk stappenplan voor ontwikkeld met onze partners:

  1. Aanmaken en inrichten van het account.
  2. Integratie met je webshop, social kanalen, dataplatform of overige systemen.
  3. Uitwerken en activeren marketing automation flows.
  4. Template design omzetten naar e-mail templates.
  5. Je e-mailadressen bestand opschonen en verrijken met onze adres check.

En dan kun je meteen zelf gaan ervaren hoe je met Maileon meer conversie en omzet genereert!

Probeer het eerst gratis uit en maak nog helemaal geen e-mailmarketing kosten en ontdek het effect, de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van onze e-mailmarketing software.

Neem direct contact op en/of vraag een gratis demo aan.

Probeer Maileon 30 dagen gratis

Bereken je potentiële opbrengsten uit e-mailmarketing

Naast het bekijken van de e-mailmarketing kosten, kun je ook makkelijk inzichtelijk maken wat het kan opleveren. Vul hieronder het aantal (mail)contacten en de gemiddelde orderwaarde in (het eerste en tweede (of derde) veld). Selecteer vervolgens de sector waarin jouw bedrijf actief is en ontdek wat e-mailmarketing met Maileon jou kan opleveren!

Vrijblijvende kostenindicatie

We geven je graag een gerichte prijs wat de kosten van Maileon zijn voor jouw organisatie. We hebben hiervoor wat meer informatie nodig. Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.