Partner pagina

Ut dignissim ligula quis lacus rhoncus finibus. Mauris gravida lacus felis, sed vehicula velit ultricies vel. Aliquam consectetur elit at est condimentum sollicitudin.

Over Evoworks

Als het nummer één (Emerce) e-commerce bureau van Nederland helpen wij organisaties om de maximale potentie uit hun e-commerce activiteiten te halen. E-commerce marketing is onze passie! Met zo’n dertig specialisten werken we dagelijks aan het succes van onze klanten. Wij kennen de ins en outs van e-commerce marketing en kijken dan ook graag verder dan alleen het optimaliseren van één kanaal. Wij denken graag strategisch mee! Alle kanalen staan immers met elkaar in verbinding. Met eigen ontwikkelde marketingmodellen en werkwijzen veroveren wij samen met onze klanten de Europese online markten.

Greep uit klantportfolio Evoworks

Over het partnership

Waarom ben je partner van Maileon geworden? 

Maileon geeft ons een nieuw ondersteuningsniveau binnen het e-mail marketing landschap. Na succesvolle samenwerkingen met Copernica en MailCampaigns waren we opzoek naar een nieuwe manier van samenwerken. 

Een combinatie van het extreem hoge én persoonlijke service niveau dat Maileon zowel ons als onze klanten biedt samen met hun internationale successen gaf ons de doorslag. Met Maileon hebben we een nieuwe ESP aan ons gebonden waarmee we flink kunnen doorgroeien. Op een laagdrempelige manier kunnen we nieuwe projecten starten en direct internationale groei voor onze klanten realiseren. Menno en Bjorn denken graag met je mee en hebben de gave om out-of-the-box naar nieuwe oplossingen te kijken wanneer dat nodig is.

Wat bevalt je in het partnerschip?  

Een van de belangrijkste aspecten van onze samenwerking is het persoonlijke contact dat Menno en Bjorn toevoegen aan Maileon. Dankzij hun jarenlange ervaring in de branche weten ze waarover ze praten en kunnen ze buiten de gebruikelijke kaders denken. 

Dit combineren zij met goede werkethiek waardoor wij of onze klanten nooit lang op een reactie hoeven te wachten. Ze nemen Duitse degelijkheid mee vanuit ons buurland en vertalen dit naar Nederlandse normen en waarden. Daarnaast hebben zij exact dezelfde opvatting over een partnership. Alle stakeholders worden in hun kracht benut en er moet altijd sprake zijn van een win-win-win situatie waarin voornamelijk de ‘win’ voor onze gezamenlijke klant centraal staat.

Welk aspect ervaren jullie als het meest waardevol in onze software?

Het meest waardevolle aspect aan de software is hoge mate van personalisatie van de e-mails door onze marketeers. Vanuit het template kunnen wij elke e-mail volledig aanpassen naar onze wensen. Wat er nog niet is, wordt ontwikkeld. 

Het template zorgt voor herkenbaarheid naar de doelgroep maar geeft ons tegelijkertijd veel vrijheden. 

Wat heeft onze software voor Evoworks (haar klanten) opgeleverd?

Hoewel we recent gestart zijn met onze partnership met Maileon hebben we toch al de nodige successen gerealiseerd. De laagdrempelige manier van starten heeft ertoe geleidt dat we meerdere klanten hebben laten ruiken aan het potentieel van e-mail marketing. Dit zal in de toekomst ongetwijfeld verder uitgebreid worden met een aantal mooie succescases. 

Heb je een foto van jezelf/Evoworks of van ons samen (volgens mij hebben we er nog eentje met Bjorn en jullie).

Wat ons betreft is dit wel een leuke foto, helaas is de kwaliteit niet top. 

Services Evoworks

Wij richten ons volledig op e-commerce marketing voor webshops. Samen met onze klanten gaan we de uitdaging aan en bepalen we de koers zodat de webshop groeit in zowel omzet als rendement. Met onze eigen visie en bewezen werkwijze maken wij succesvolle webshops met een ijzersterk rendement op hun investering. Onze teams zijn verdeeld in verschillende specialisaties zoals; performance (SEO, SEA en Marketplaces), Web Analytics en Conversie (CRO en e-mail marketing). Daarnaast hebben we een team dat zich volledig concentreert op internationale expansie via native e-commerce marketing specialisten.

Awards & certificeringen Evoworks

Emerce100 agency

nummer 1 beoordeling in 2020

Google Premier Partner

Thuiswinkel.org Business Partner

Ook een partner worden van Maileon?

Wil je meer informatie over Maileon of een demo zien? Bel 085 – 065 32 63, mail naar contact@maileon.nl of vul het formulier in.

phone, icon
Neem contact op