Klantcase: Vote Company

Vote Company is sinds 2010 dé specialist in verkiezingen in de Benelux. Van het ontwikkelen, organiseren en faciliteren van grote publieksverkiezingen zoals de Musical Awards, de Zoover Awards en de MKB Innovatie Top 100 (KVK) tot een betaalbare, betrouwbare en veilige stemtool voor een vereniging, ondernemingsraad of medezeggenschapsraad. Een ideaal middel om te stemmen of te kiezen tijdens de Corona-crisis.

Facts

Branche

Public relations bureau

Integraties & API’s

Koppeling met het CMS en de database van Vote Company. Via API wordt data ingeschoten voor geautomatiseerde en gepersonaliseerde mailings. De verrijkte data wordt automatisch weer teruggeven.

Favoriete feature

Marketing automation module: Vote Company gebruikt momenteel 17 actieve marketing automation flows.

Uitdaging

“Begin 2020 klopte Vote Company bij Maileon aan. Via een partij uit de markt die veel met e-mailmarketing doet en erg enthousiast over Maileon was, kwamen ze bij ons terecht.

Vote Company liep vast met hun toenmalige aanbieder van e-mailmarketing software: er werd onvoldoende doorontwikkeld terwijl de technologische ontwikkelingen natuurlijk razendsnel gaan. Ook de snelheid van maatwerk oplossingen lag in onze ogen te laag, aldus Wilfred Romijn mede-oprichter van Vote Company.” 

Wilfred Romijn  photo
"We ervaren de samenwerking als erg prettig, er zijn korte lijnen en Maileon is altijd bereikbaar. We vinden de software erg gebruiksvriendelijk en toch overzichtelijk (ondanks de vele mogelijkheden en opties). Alhoewel het voor ons niet de reden was om met Maileon in zee te gaan, zijn ze in de praktijk ook in staat om qua netwerk/contacten waarde toe te voegen. Ik zou Maileon zeker aanbevelen voor ambitieuze partijen met een wat groter volume: Maileon is gebruiksvriendelijk en er is maatwerk mogelijk"

Wilfred Romijn

Mede-oprichter Vote Company

Resultaten

Met Maileon hebben we een zeer gebruiksvriendelijk product met heel veel mogelijkheden en waar we toch redelijk snel onze weg in hebben kunnen vinden.

Hierdoor zijn we in staat heel snel te acteren.

Maileon biedt ons ontzettend veel mogelijkheden en opties, waardoor we nog meer kunnen automatiseren en personaliseren.

En ondanks al deze opties, blijft de software gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Interesse?

Wil je meer informatie over Maileon of een demo zien? Bel 085 – 065 32 63, mail naar contact@maileon.nl of vul het formulier in.

phone, icon
Neem contact op