Meer dan 3.000 klanten in meer dan 15 landen gebruiken Maileon dagelijks om loyalere klanten, een hogere conversie en meer omzet uit e-mailmarketing automation te halen. We zijn ontzettend trots op onze klanten en de bijdrage die we mogen leveren. Hierbij delen we graag een aantal van onze vele succesverhalen naar aanleiding van het inzetten van de Maileon e-mailmarketing software.

Logo UU

Universiteit Utrecht

"We bevelen Maileon zeker aan als ESP wegens de hoge gebruiksvriendelijkheid, verschillende trackingniveau’s en de uitgebreide rechten- en rollenstructuur"
Bekijk deze case

Vote Company

"Ik zou Maileon zeker aanbevelen voor ambitieuze partijen met een wat groter volume: Maileon is gebruiksvriendelijk en er is maatwerk mogelijk"
Bekijk deze case
DeHypotheker-logo-color

De Hypotheker

"We bevelen Maileon graag aan als ESP, omdat ze goed naar je luisteren en meedenken. Ze zijn echt sparringpartner, je hebt gemakkelijk rechtstreeks contact, zijn vriendelijk en experts"
Bekijk deze case

Offspring Media

"De jarenlange ervaring is duidelijk merkbaar en zorgt voor een goede samenwerking. Korte lijnen, snel schakelen en het pro-actief meedenken"
Bekijk deze case