E-mailmarketing software

Zoek je de beste e-mailmarketing software van 2021 om het maximale uit je mailinglijst te halen? Met de software van Maileon win je tijd en haal je meer effectiviteit en rendement uit je e-mailmarketing.

Je haalt alles uit je e-mailmarketing en nieuwsbrieven door ‘slim’ te automatiseren en personaliseren met de gebruiksvriendelijke e-mailmarketing software. Geen handmatig werk én je kunt slimme koppelingen maken met je andere software en CRM-systemen. Dát is wat je mag verwachten van de beste e-mailmarketing software van 2021!

Waarom biedt Maileon je de beste e-mailmarketing software?

Jarenlang werkten wij zelf in de e-mailmarketing en vonden we de beschikbare e-mailmarketing software het allemaal net niet. Wij creëerden een eisenlijstje van alle noodzakelijk features van een e-mailmarketing tool, wat voor ons de Rolls Royce onder de e-mail marketing zou zijn.

De Maileon e-mailmarketing software combineert al deze pluspunten van de diverse e-mailmarketing tools. Daarom durven we ook wel te zeggen dat we de meest uitgebreide mail software hebben voor de meest voordelige prijs in heel de Benelux. Met datacenters in Europa, wel zo veilig.

Maileon mailing software beschikt onder andere over:

 • Eenvoudige drag and drop template editor volgens het ‘what you see what you get’ principe.
 • Segmentatie mogelijkheden die zelfs het meest ingewikkelde simpel maken.
 • Uitgebreide rapportages en analytics (meer dan 42 realtime rapportages) in de nieuwsbrief software.
 • Partner portal waarin partners eenvoudig klanten kunnen aanmaken, beheren en configureren.
 • User tracking kan op individueel niveau uitgeschakeld worden (vanuit privacy oogpunt).
 • Modulaire opbouw zodat de mail software bij jou als start-up, MKB+ bedrijf en corporate precies aansluit op jouw wensen. Bij groei of krimp beweegt onze e-mailmarketing software met je mee.

Daarnaast is uniek aan onze e-mail software:

 • Rollen en rechten zijn tot op detailniveau instelbaar.
 • E-mailadres validatie tool inbegrepen.
 • Automatisch gepersonaliseerde verzendtijd.

Meer weten de Maileon e-mailmarketing software of de software 30 dagen gratis uitproberen? Neem vrijblijvend contact met ons op via contact@maileon.nl of +31 85 065 3262.

Je kunt ook eerst onze tool vergelijken met andere e-mailmarketing software.

“Wij geloven en investeren in duurzame samenwerkingen met een persoonlijke klik en de drive om samen business te bouwen.”

E-mailmarketing automation en nieuwsbrief software

E-mailmarketing omvat al het e-mail verkeer tussen jou en je (potentiële) klant, met de intentie om deze klant te laten converteren. Denk qua conversie bijvoorbeeld aan het kopen van een product, een dienst afnemen of contact opnemen.

Vanuit marketing perspectief wordt e-mailmarketing automation vaak ingezet als gepersonaliseerde vorm van communicatie.

Het sterke hieraan is ten eerste dat de relevantie hoog is en je een relatie opbouwt met de ontvanger, waarmee je waarde en vertrouwen creëert bij je klant. Hiermee biedt Maileon alles-in-één nieuwsbrief software. 

Omzet realiseren met geautomatiseerde mails

Omdat je met e-mailmarketing waarde brengt met bijvoorbeeld korting (in geval van eCommerce), attente mails (verjaardagsmailing) of kennisdeling (blogartikelen) lever je waarde, die zich vervolgens weer omzet naar waarde voor jou, doordat het orders of leads oplevert.

Bij e-mailmarketing automation worden er geautomatiseerde mails met de juiste inhoud op het juiste moment naar de juiste persoon gestuurd. Bijvoorbeeld: verlaten winkelwagen op een webshop of wanneer iemand een white paper heeft aangevraagd.

Voordelen van het gebruik van e-mailmarketing software

E-mailmarketing helpt bij het opbouwen van een relatie met je klant en daarnaast kun je veel vertrouwen winnen door op een goede manier met je klant te communiceren. Je kunt je doelgroep nieuwsbrieven, kortingscodes, bestelbevestigingen of uitnodigingen sturen.

Met behulp van e-mailmarketing software kun je met één klik een bulk e-mails sturen die toch gepersonaliseerde content bevat. Je hebt dus een nieuwsbrief software tool in handen waarmee je nieuwe producten onder de aandacht brengt, je merk kunt laden en klanten aan je kunt binden. Vele bedrijven gingen je succesvol voor. Bekijk onze klantcases.

Daarnaast hebben e-mailmarketing software tools nog een handvol andere voordelen:

 • Inzicht in je klantenbestand.
 • Multifunctioneel inzetbaar.
 • Eenvoudig je ROI berekenen.
 • Optimaliseren van campagnes door het opzetten van testen.
 • Kosteneffectief, zie ook de kosten voor e-mailmarketing software.

Nieuwsgierig geworden? Probeer onze software nu 30 dagen gratis.
Neem vrijblijvend contact met ons op via contact@maileon.nl of +31 85 065 3262.

Veelgestelde vragen over onze software

Kan ik mijn webshop en/of CRM systeem koppelen?

Ja, de Maileon e-mailmarketing software kan gekoppeld worden met heel veel verschillende webshops en CRM-systemen. Van Magento tot WooCommerce en van Salesforce tot Teamleader.

Benieuwd of jouw systemen gekoppeld kunnen worden? Neem een kijkje bij integraties en koppelingen.

Kan ik personaliseren en segmenteren?

Ja, dat kan zeker. Zowel personaliseren als segmenteren is met Maileon in een handomdraai gedaan. In de drag and drop template editor kun je content voorzien van personalisatie tags. Zo bepaal je eenvoudig in welke delen van de nieuwsbrief of campagne gepersonaliseerde content moet komen.

Het segmenteren gaat op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Zo kan zelfs iedereen zonder technische kennis (zoals over SQL) eenvoudig categorieën maken in de database.

Kunnen er naast nieuwsbrieven ook marketing automation campagnes worden ingericht?

Jazeker. Maileon beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke drag and drop marketing automation editor, waarin jij gemakkelijk campagnes creëert, kopieert en beheert. Je sleept eenvoudig de elementen waaruit de campagne moet bestaan om vervolgens aan te geven wat er op welk moment dient te gebeuren.

Kun je A/B testen en landingspagina’s inzetten?

Jazeker! Maileon stelt je in staat om tot wel 10 verschillende paden te testen. Vervolgens kun je er voor kiezen om automatisch de best scrorende versie (de winnaar) te verzenden. Met Maileon’s landingspagina bouwer creëer je in een handomdraai landingspagina’s, formulieren, enquetes etc.

Wordt er support en/of e-mailmarketing services aangeboden?

Maileon haar partners zijn gecerificeerde experts en bieden e-mailmarketing services aan. Sterker nog, ze horen tot de beste online marketingbureaus in de markt.