E-mailmarketing software van Maileon

Bespaar tijd, kies voor gemak en maak converterende e-mails
Maileon combineert de krachten van alle bestaande e-mailmarketing tools in één. Hierdoor haal je zowel qua gemak en snelheid als effectiviteit het maximale uit je e-mailmarketing. 

Bespaar tijd en win aan effectiviteit door slim te automatiseren en personaliseren met de gebruiksvriendelijke e-mailmarketing software. We bieden tevens inhoudelijke support om je rendement te verhogen en koppelen met CRM-systemen en andere essentiële tools en systemen.


Emerce heeft ons uitgeroepen tot beste e-mailmarketing software 2021.

Maileon is de beste e-mailmarketing software van Nederland.
Zeer gebruiksvriendelijk, geen technische kennis nodig.
Snel up & running en meteen effect uit je e-mailmarketing.

Effectiviteit van e-mailmarketing omhoog met Maileon

Naast de e-mailmarketing tool ondersteunen en adviseren we over de inzet van e-mailmarketing. Deze combinatie leidt tot indrukwekkende resultaten.

Denk aan:

  • 30% stijging in omzet uit e-mail
  • 45% hogere open ratio
  • 112% stijging in rendement uit e-mail

Ontdek ook waar jij omzet uit e-mail misloopt en hoe we je daarbij kunnen helpen!

Wat klanten zeggen

Mathijs Visser photo
"De samenwerking met Maileon ervaren we als prettig. Korte lijnen, snel schakelen, pro-actief meedenken. De jarenlange ervaring is duidelijk merkbaar en zorgt voor een goede samenwerking. We hebben Maileon ook al aangeraden aan verschillende klanten en relaties."

Mathijs Visser

Mede-oprichter Offspring Media
Marcia Merenciana photo
"We bevelen Maileon graag aan als ESP, omdat ze goed naar je luisteren en meedenken. Het is ook hun doel om onze doelen te bereiken. Ze zijn echt sparringpartner, je hebt gemakkelijk rechtstreeks contact, zijn vriendelijk en experts."

Marcia Merenciana

Data Analist De Hypotheker
Erik Roelofs photo
"De samenwerking met Maileon vinden we zeer prettig. Vragen worden snel opgepakt en Maileon staat open voor onze wensen. We bevelen Maileon zeker aan wegens de gebruiksvriendelijkheid, verschillende trackingniveau’s en de uitgebreide rechten- en rollenstructuur."

Erik Roelofs

Online adviseur Universiteit Utrecht

Waarom Maileon?

De pijlers van Maileon zijn gemak, automatisering en effectiviteit. Dit bereiken wij onder andere dankzij onderstaande features binnen de e-mailmarketing software.

  1. Eenvoudig met ‘drag en drop’ templates maken.
  2. Vele segmentatie mogelijkheden voor maximale relevantie en effect.
  3. Uitgebreide rapportage / analytics.
  4. User tracking.
  5. Unieke features, waaronder: rollen en rechten op detailniveau, e-mailadres validatie tool inbegrepen, automatische gepersonaliseerde verzendtijd.

Meer leren over e-mailmarketing voor meer omzet?

Verlaten winkelwagentjes, inactieve klanten en dalende conversieratio’s zijn de nachtmerrie van elke marketeer. Ontdek onze whitepaper ‘E-mailmarketing voor e-commerce: conversie optimaliseren in 3 stappen’.

In onze whitepaper leer je hoe jij jouw e-commerce activiteiten naar een hoger niveau tilt en je conversies uit e-mailmarketing in drie stappen maximaliseert.

Ook een hogere conversie en meer omzet uit e-mail?

Vraag vrijblijvend een online demo aan of probeer Maileon direct 30 dagen gratis uit en ervaar het gemak en de effectiviteit.

Gratis demo

    Bjorn van Breemen en Menno Worst