Je wordt gemist.

Personen die wel degelijk e-mail van je willen ontvangen, maar door je e-mailmarketing software zijn uitgesloten van je campagnes, missen je! Dit zijn personen met opt-in e-mailadressen die uitkijken naar relevante communicatie met je, maar dit niet meer ervaren doordat ze onterecht op de blacklist zijn gezet!

Meer succes.

E-mailmarketing is een numbers-game, waarbij ieder e-mailadres een waarde vertegenwoordigd. Wij helpen je om jouw zorgvuldig opgebouwde opt-in e-mailadressenbestand zo groot mogelijk te houden en kunnen zelfs e-mailadressen van de blacklist terugwinnen. Zodat jij het maximale uit je campagnes kunt halen.

Altijd resultaat.

Onze geavanceerde adrescheck geeft altijd resultaat. Gemiddeld identificeren wij minimaal 15% false positives: e-mailadressen die ten onrechte zijn uitgesloten van toekomstige campagnes waarnaar jij gewoon kan en mag e-mailen. Verhoog vandaag nog de kwaliteit van je e-mailadressen.

100% veilig.

Vanaf het contract tot en met de overdracht van het verrijkte bestand: jouw data is veilig. Wij bewaren de data niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoer van deze opdracht. Wij zorgen voor een veilige, versleutelde overdracht van bestanden en zorgen dat in het gehele proces privacy voorop staat.

Snel geregeld.

Adrescheck is direct toegankelijk voor gebruikers van Maileon haar e-mail marketing software, maar is ook stand alone te gebruiken of via onze API te benaderen. Mocht je nog geen gebruiker van onze software zijn, dan ontvang je vaak al binnen 24 uur na akkoord en de veilige data-overdracht een bijgewerkt bestand terug waarmee je klaar bent voor reactivatie van je kostbare e-mailrelaties.
phone, icon
boards, icon
people, icon 1
people, icon 2
people, icon 4
people, icon 3
people, icon 5
chart, icon 2
chart, icon 2
chart, icon 3
chart, icon 4
Adrescheck zorgt voor meer inzicht en een hoge ROI
Met adrescheck bieden wij een zeer uitgebreide validatie- tool voor e-mailadressen. Adrescheck kan individuele e-mailadressen (in webforms) en e-mailadressen in bulk checken. Hierbij worden realtime een fors aantal individuele tests uitgevoerd, bijvoorbeeld of het e-mailadres een tijdelijk-, spam- of botadres is. Wat ons onderscheidend maakt is dat geen enkele partij in de markt e-mailadressen zo uitgebreid valideert en daarnaast ook nog verrijkt.
Gratis adrescheck?
Wij laten graag vandaag nog zien hoeveel e-mailadressen er ten onrechte op je blacklist staan. Laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen contact met je op.