Slide Meer over onze topnotering Emerce100 Effectieve e-mail marketing software voor een hogere conversie en meer omzet Uniek aan Maileon is:✓ Persoonlijke benadering: wij zijn inhoudelijk betrokken en gaan voor een duurzame samenwerking.

Snelheid en flexibiliteit: vaak reageren wij binnen 24 uur, zodat je snel weer door kunt. 

Gratis advies en hulp: wij tillen je e-mailmarketing naar een hoger niveau dankzij onze optimale kennis van de mogelijkheden van Maileon.

✓ Ervaring: jarenlange ervaring in e-mailmarketing aan zowel bureau als klantzijde.

Gratis uitproberen: ervaar zelf de Maileon e-mailmarketing software en resultaten. Probeer 1 maand gratis. 

Maileon is de meest gebruiksvriendelijke e-mailmarketing software om effectieve e-mail campagnes mee te maken en deze volledig geautomatiseerd en gepersonaliseerd te versturen. Maileon helpt je met het maximaliseren van je omzet uit e-mail marketing. 

 Neem contact op  

Compleet e-mail marketing automation platform

Met Maileon zet je in een handomdraai volledig geautomatiseerde e-mailcampagnes op. Creëer eenvoudig trigger mails en automatiseer en vereenvoudig processen met een grafische drag-and-drop editor.

Relevante 1 op 1 communicatie

Maileon stelt je in staat tot diepgaande segmentaties. Op basis van onze eigen recommendation engine worden e-mails gepersonaliseerd met dynamische content. In combinatie met de optimale verzendtijd per ontvanger leidt dit tot de ultieme 1-op-1 communicatie.

De meest actuele inzichten

Met Maileon Reports bekijk je in 1 oogopslag de resultaten en inzichten van je e-mailcampagnes. Een compleet overzicht met rapportages en grafieken zorgt ervoor dat je nog beter op resultaat gaat sturen. Door Maileon Analytics te integreren met je website maak je ook conversies inzichtelijk.
rocket, icon

Al meer dan 3.000 klanten

hebben voor Maileon gekozen om een hoger rendement te halen uit het kanaal e-mail door de inzet van marketing automation.

Ook een hogere conversie en meer omzet?

Vraag een online demo aan en probeer Maileon 30 dagen gratis om zelf al onze voordelen te ervaren.

Vraag nu aan

    Ook een hogere conversie en meer omzet?

    Vraag een online demo aan en probeer Maileon 30 dagen gratis om zelf al onze voordelen te ervaren.