Maileon is sponsor van de DDMA Email Marketing Automation Summit 2022

Op donderdag 23 juni 2022 is het weer tijd voor de DDMA Email Marketing Automation Summit (EMAS), hét e-mailmarketingcongres van de Benelux. En wij zijn er als sponsor natuurlijk bij. Jij ook? Koop nu je tickets!

In een snel veranderend vakgebied als e-mailmarketing is het van groot belang om als e-mailspecialist alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden. Tijdens de DDMA EMAS brengen nationale en internationale sprekers je op de hoogte van de laatste trends en delen ze hun visie op de toekomst van e-mail en marketing automation. Tot slot biedt de EMAS de uitstekende kans om je netwerk uit te breiden.

DDMA EMAS Awards

Naast een bomvol programma met toonaangevende sprekers kun je dit jaar ook weer rekenen op de uitreiking van de DDMA EMAS Awards. Ambitieuze e-mailprofessionals kunnen deelnemen in vier categorieën: Innovation, Optimization, Design en Young Talent. Ook vindt de Battle of the Agencies dit jaar weer plaats, met een case voor Airmiles. De gloednieuwe vakjury bestaat uit experts vanuit verschillende hoeken van de data-driven marketingindustrie.

Over de DDMA Email Marketing Automation Summit 2022

De DDMA Email Marketing Automation Summit vindt dit jaar plaats op donderdag 23 juni in de Kromhouthal in Amsterdam. Het event is een initiatief van DDMA, de branchevereniging voor datagedreven marketing, service en sales, en wordt georganiseerd door de DDMA Commissie E-mail. Ook bij zijn? Koop je tickets hier met korting!