Topnotering in Emerce100 voor Maileon Benelux

Anderhalf jaar geleden startte Maileon Benelux (Maileon) met als doel om de top te bereiken in het e-mailmarketing landschap. Nu mag Maileon zich één van de beste e-mailmarketing software van Nederland noemen. Maileon behoort volgens onderzoek van Emerce namelijk bij de top 3 e-mailmarketing software. 

Over Maileon Benelux

Maileon Benelux is exclusief distributeur van Maileon e-mailmarketing software, gestart door Menno Worst en Bjorn van Breemen. Dankzij samenwerkingen met toonaangevende digital agencies worden e-mail specialisme en de software succesvol aan elkaar gekoppeld.Emerce 100 topnotering


“Wij zijn heel trots dat we een topnotering voor onze e-mailmarketing software behaald hebben. Maileon is juist ontstaan uit een behoefte die we zagen in de markt en uit de frustratie dat bedrijven betere software verdienen: het is fijn dat onze tool nu omarmd wordt.

Naar onze mening was een tool als Maileon noodzakelijk in Nederland. Juist vanwege de flexibiliteit, onderscheidende functies en het zelflerende algoritme. Allemaal dingen die wij zelf altijd miste in het aanbod aan e-mailsoftware”, legt Menno Worst uit.

Garantie op hogere conversie en meer omzet uit e-mail

Bjorn van Breemen voegt hieraan toe: “Wij garanderen dat onze software leidt tot loyalere klanten, een hogere conversie en meer omzet uit e-mailmarketing en e-mailmarketing automation.

Sterker nog, die belofte kunnen we onderbouwen. Wij hebben de afgelopen jaren bewezen dat wij de complete behoefte van klanten invullen tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding.”

Meer weten over ons software of een gratis en vrijblijvende demo aanvragen? Neem gerust contact met ons op via contact@maileon.nl of bel 085 – 065 32 63.